Praktisk

Om konsultationen

Det er vigtigt, at du sikrer dig, at din ankomst er registreret, før du sætter dig i venteværelset. Er du i tvivl, så spørg sekretæren.

Der bliver som udgangspunkt afsat 15 minutter til hver konsultation. Du bedes derfor prioritere, hvilke emner du gerne vil drøfte med lægen. For at sikre en optimal undersøgelse og behandling kan du opleve, at du vil blive bedt om at bestille en ny tid, såfremt lægen vurderer, at der ikke er tid til at komme i dybden med alle problemstillingerne. I ovennævnte 15 minutter indgår både at komme til venteværelset, gennemgå aktuelle problemstillinger, skrive notat, håndtere evt. prøver og sende evt henvisning. Derfor udvis hensyn overfor dig selv, dine medpatienter og lægen.

Til samtaleforløb afsættes der 30 minutter – dette kun efter aftale med en læge.

Vi tilstræber at overholde tidsplanen. Der kan dog på grund af travlhed og eventuelle akutte patienter opstå forsinkelse. Vi beder om din forståelse herfor. Spørg sekretæren for oplysninger om eventuel ventetid.

Sygebesøg
Lægen kan komme på sygebesøg i eget hjem, hvis lægen skønner det nødvendigt. Konsultation i klinikken foretrækkes dog, da de fysiske rammer og laboratorieudstyr muliggør en mere præcis og dækkende undersøgelse og behandling.

Parkering

Der er udmærkede parkeringsforhold ved klinikken.

Handicapforhold

Der er 1 trin til hoveddøren, men benytter du kørestol eller rollator forefindes der rampe. Der skal passeres to mindre dørtrin, og herefter er der uhindret adgang til konsultationerne.

Adresse

Hasselvej 6
Hornum
9600 Aars

picture here
Åbningstider
picture here
E-mail
picture here
Praktiske informationer
picture here
Bestil tid
picture here
Forside